ŽUPANIJA / DUGA RESA

POČELA ŠKOLA

Dugoreško DND Jozefina uljepšao prvi dan škole - 99 prvašića u obje osnovne i svim područnim školama dobili prigodne poklone

Dugoreško DND Jozefina uljepšao prvi dan škole -  99 prvašića u obje osnovne i svim područnim školama dobili prigodne poklone

Na školskim klupama uz obvezne knjige, ovog puta prvašiće su dočekali i ugodni pokloni

Početak školske godine osobito je dojmljiv za najmlađe koji prvi puta sjedaju u školske klupe. Dugoreškim prvašićima danas su prvi dan škole uljepšale članice društva “Naša djeca Jozefina“. 

Naime, uz potporu Grada Duge Rese, Školske knjige, izdavačke kuće ALFA i tvrtke Ingpro Zagreb, društvo ND „Jozefina“ uspjelo je osigurati prigodne poklone za ukupno 99-tero djece koliko ih je ukupno danas krenulo u prvi razred. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Poklone smo uručili svim mališanima u obje dugoreške osnovne škole Vladimir Nazor i Ivan Goran Kovačić uključujući i njihove područne u Belavićima, Donjem Zvečaju, Grabrku i Bosiljevu, a u poklon paketima nalazili su se potrepštine za školu pernica, gumica, šiljilo, penkala, zastavice za označavanje stranica, blokić, privjesak za kljuceve, par kikića i čokoladica – ispričala nam je Sanda Samovojska, tajnica društva.  

Na školskim klupama uz obvezne knjige, ovog puta prvašiće su dočekali i ugodni pokloni, a DND Jozefina uputio im je i dirljive riječi podrške kroz stihove Jelene Shauggnessy. 

"U školu pođi s osmjehom,
Tamo bogatstvo se susreće,
Radosno na današnji dan
U prvi razred se kreće!
Tu rađaju se prijateljstva, 
Igra, čita se i uči,
Obogaćen novim znanjem,
Ti radosno dođi kući!"

Izdvojeno


Reci što misliš!