ŽUPANIJA / DUGA RESA

JESEN U DUGOJ RESI

TZP Četiri rijeke organizira manifestaciju „Jesen na četiri rijeke“ - danas počinje Danima meda pa gljiva i kestena

TZP Četiri rijeke organizira manifestaciju „Jesen na četiri rijeke“ - danas počinje Danima meda pa gljiva i kestena
foto ilustracija - arhiva KAportala

d 10 do 20 sati sve će u Amfiteatru biti medeno, jer će se na izložbeno prodajnim štandovima moći kupiti i isprobati različiti pripravci od meda.

Turistička zajednica područja Četiri rijeke nakon manifestacije „Ljeto na četiri rijeke“ koja je trajala do kraja kolovoza, za jesen je pripremila nove zanimljive sadržaje pod  nazivom „Jesen na četiri rijeke“. Suorganizatori manifestacije su Grad Duga Resa i Općina Bosiljevo. 

Danas su nam rasporedu Dani meda. Od 10 do 20 sati sve će u Amfiteatru biti medeno, jer će se na izložbeno prodajnim štandovima moći kupiti i isprobati različiti pripravci od meda. Kako ne bi nedostajalo zabave pobrinut će TS Rečiči sokoli, čiji nastup će početi u 19 sati.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Narednog vikenda, točnije 9. istopada, Jesen na četiri rijeke seli se u Bosiljevo, gdje će se  održati kestenijada, uz besplatnu podjelu pečenih kestena, nastup KUD-ova i TS Skitnice. Program počinje u 15 sati. 

Polovica listopada, kao i obično rezervirana je za Gljivarsku večer. Ljubitelji gljiva moći će poslušati predavanje o gljivama, a zasigurno će najinteresantnije biti pečenje i podjela mega  omleta s gljivama, kao što je to bilo prije dvije godine. 

Večer će završiti uz nastup Giuliana i Diktatora čiji koncert počinje u 20 sati.  Ulaz na sve manifestacije je besplatan.  

Izdvojeno


Reci što misliš!