ŽUPANIJA / DUGA RESA

in memoriam

Odlazak još jednog vrijednog čovjeka - preminuo je dugogodišnji vatrogasac i jedan od utemeljitelja DVD-a Stara Sela

Odlazak još jednog vrijednog čovjeka - preminuo je dugogodišnji vatrogasac i jedan od utemeljitelja DVD-a Stara Sela
DVD Stara Sela

Posljednji ispraćaj je u ponedjeljak u 13:30 na groblju Sv. Petar u Dugoj Resi.

Nakon duge i teške bolesti 17.12.2021. umro je Janko Tomičić, dugogodišnji aktivni vatrogasac DVD-a Stara Sela. Članstvo u dobrovoljnom vatrogastvu je započeo 1988. godine u Odjeljenju „V. rajon“, DVD-a Duga Resa.

- Bio si jedan od utemeljitelja odjeljenja iz kojeg je kasnije izraslo naše DVD Stara Sela. Bio je operativni vatrogasac, a od osamostaljenja DVD Stara Sela obnašao je dužnost tajnika Društva u matičnom DVD-u. U par mandata je bio član Upravnog odbora i Nadzornog odbora DVD-a. Isticao se radom na radnim akcijama, intervencijama, natjecanjima i ostalim aktivnostima Odjeljenja i DVD-a. Bio je inicijator izgradnje Vatrogasnog doma DVD-a, kao i aktivni sudionik u izgradnji istog - opraštaju se od svojeg vrijednog člana pripdanici DVD-a Stara Sela.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također je bio aktivan i u vatrogasnoj zajednici Grada Duga Resa u kojoj je obnašao dužnost predsjednika Nadzornog odbora VZG u jednom mandatu.

Odlikovan je spomenicama za 10, 20 i 30 godina rada u vatrogasnoj organizaciji, brončanom i srebrnom medaljom i brončanom plamenicom.

Neka ti je laka hrvatska gruda!

Posljednji ispraćaj je 20.12.2021 u 13:30 na groblju Sv. Petar u Dugoj Resi.

Izdvojeno


Reci što misliš!