ŽUPANIJA / DUGA RESA

ŠKODA VIRALNI HIT

Dugoreškom autoprijevozniku koji poklanja Škodu pokojne bake "izgorio" inbox, dobio na tisuće poruka! Još nisam odlučio kome ću darovati auto

Dugoreškom autoprijevozniku koji poklanja Škodu pokojne bake

Među brojnim pozivima i porukama, uz osobe kojima doista treba automobil i kojima će ovakva Danielova plemenita gesta doista promijeniti život, ima i onih koji nisu baš tako dobronamjerni.

Nakon što je Dugorešanin Daniel Buneta, vlasnik autoprijevozničkog obrta Transporti Buneta, javno obznanio kako će pokloniti automobil svoje pokojne bake jednoj obitelji u potrebi, zatrpan je pozivima i porukama ljudi. 

Podsjetimo, Daniel je u objavi naveo kako je riječ je o Škodi Fabiji iz 2006. godine koja ima 141.900 prijeđenih kilometara, registrirana je do siječnja 2023. garažirana i potpuno ispravna, a Daniel je poklanja bez troškova prijepisa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Moja pokojna baka, napisao je Daniel u objavi, vozila je ovaj njen "Mercedes" i bila bi sretna kada bi nekom pomogli na ovaj način. Molim da mi se jave u inbox samo oni kojima stvarno treba auto, preprodavači, muljatori i ostali neka me zaobiđu u širokom krugu. Preferiram da to bude osoba ili obitelj s potresom pogođenih područja Sisačko Moslavačke županije ili bilo tko tko mora svakodnevno doktoru, napisao je Buneta u objavi na Facebooku što je prenio i KAportal.

Tjedan dana kasnije kaže nam da još nije odlučio kome će ga darovati.

- Nisam još odlučio, a zovu me svi živi, imam preko tri tisuće poruka samo u messengeru, stoga ne bih želio medijsku pompu oko ovog. Odluku ću donijeti do kraja mjeseca – kratko je kazao Daniel. 

Nažalost, među brojnim pozivima i porukama, uz osobe kojima doista treba automobil i kojima će ovakva Danielova plemenita gesta doista promijeniti život, ima i onih koji nisu baš tako dobronamjerni. 

Izdvojeno


Reci što misliš!