ŽUPANIJA / DUGA RESA

PRIJEM KOD PREDSJEDNIKA

Učiteljica OŠ Generalski Stol Elvira Špelić Vidović dobitnica nagrade Faust Vrančić! Nagrađene primio predsjednik RH Zoran Milanović

Učiteljica OŠ Generalski Stol Elvira Špelić Vidović dobitnica nagrade Faust Vrančić! Nagrađene primio predsjednik RH Zoran Milanović
Ured predsjednika RH

Imamo čast što radi u našoj školi i iznimno smo ponosni na nju, kazala je Dijana Zadrović ravnateljica škole.

Državna nagrada tehničke kulture „Faust Vrančić“ dodjeljuje se pojedincima, udrugama i drugim pravnim osobama za iznimna postignuća u djelatnosti tehničke kulture. Ove godine nagrada je pripala i učiteljici male, ali vrlo vrijedne OŠ Generalski Stol, Elviri Špelić Vidović. 

- Naša učiteljica tehničke kulture i aktivna sudionica svih događanja na području tehničke kulture i šire, dobitnica mnogih priznanja i nagrada u svom radu, Elvira Špelić Vidović, na primanju je kod predsjednika RH na Pantovčaku. Imamo čast što radi u našoj školi i iznimno smo ponosni na nju, kazala je Dijana Zadrović ravnateljica škole. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz Ureda predsjednika Republike Zorana Milanovića izvijestili su, kako je predsjednik održao je prijam za dobitnike Državne nagrade tehničke kulture „Faust Vrančić” te dobitnike nagrade Hrvatske zajednice tehničke kulture za 2020. godinu.

Dobitnica nagrade za životno djelo je Snježana Barabaš Seršić , a dobitnici nagrade „Faust Vrančić“ su Jasmina Alilović, Dorian Božičević, Dragan Pantić, Boris Počuča, Roman Rubčić, dr. sc. Vlatka Ružić, Tomo Sjekavica, Darko Suman, Elvira Špelić Vidović, Alma Šuto, Zajednica tehničke kulture grada Dubrovnika i Društvo za astronomska i ufološka proučavanja „Orion“, Makarska.

Na sastanku je istaknuto kako je tehnička kultura vrlo važna za razvoj Hrvatske, a baviti se njome vrlo je zahtjevno osobito danas kad su promjene u tehnici brže nego ikada. 

Izdvojeno


Reci što misliš!