ŽUPANIJA / DUGA RESA

GLAVNO DA VOZI

Dugoreškoj gradskoj upravi ne trebaju skupi automobili - nabavljen najosnovniji model Škode Octavie, uzet će i jedan polovni

Dugoreškoj gradskoj upravi ne trebaju skupi automobili - nabavljen najosnovniji model Škode Octavie, uzet će i jedan polovni

Vjerojatno ćemo uzeti jedan polovni, možda isto Škodu ili nešto slično, uglavnom jedan manji auto, rekao je za KAportal dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar.

Grad Duga Resa kupio je novi službeni automobil, riječ je o Škodi Octavia 1,5 sive boje. Iako je u Proračunu za ovaj trošak bilo namijenjeno 215 tisuća kuna, na kraju je automobil kupljen za 164 tisuće kuna sa PDV-om.
 
- Uzeli smo najosnovniji model, što se tiče i opreme i motora, jer nam više nije potrebno, a ponešto se i uštedjelo. Naime, tijekom ove godine morat ćemo zamijeniti još barem jedan službeni automobil, obzirom da su nam postojeći dotrajali. Vjerojatno ćemo uzeti jedan polovni, možda isto Škodu ili nešto slično, uglavnom jedan manji auto, rekao je za KAportal dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar.

Podsjetimo, Grad Duga Resa imao je dvadeset godina staru Škodu Octaviju, koja je bila potpuno dotrajala te se više nije isplatilo ulagati u njen popravak. U kakvom je bila stanju najbolje govori podatak da je na kraju prodana putem javne ponude za 4.100 kuna.  

Izdvojeno


Reci što misliš!