ŽUPANIJA / DUGA RESA

STIPENDIJE

Natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Grada Duge Rese za ovu akademsku godinu otvoren još samo dva dana - dodjeljuje se osam stipendija

Natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Grada Duge Rese za ovu akademsku godinu otvoren još samo dva dana - dodjeljuje se osam stipendija

Grad Duga Resa dodjeljuje stipendije u visini od 700 kuna mjesečno, odnosno 500 kuna mjesečno za studente kojima je mjesto studiranja u Karlovačkoj županiji.

Grad Duga Resa raspisao je natječaj za dodjelu 8 stipendija studentima s prebivalištem na području Grada Duge Rese za razdoblje od siječnja do srpnja akademske godine 2021./2022. u visini od 700 kn mjesečno, odnosno 500 kn mjesečno za studente kojima je mjesto studiranja u Karlovačkoj županiji.

Natječaj je otvoren od 27. siječnja do 10. veljače stoga ako se netko od dugoreških studenata nije prijavio, još uvijek stigne podnijeti prijavu. Detaljne informacije mogu se dobiti na broj telefona 819-027. Obrasci koje valja popuniti za prijavu nalaze se na službenoj internetskoj stranici Grada, a mogu se preuzeti i u zgradi Gradske uprave u sobi 51. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema pravilniku boduje se prosjek ocjena, deficitarnost zanimanja, socijalni status, sudjelovanje roditelja u Domovinskom ratu, kategorizirani sportaš te posebne prilike kao što su student invalid, student bez roditelja i slično. 

Podsjetimo da su u ovoj akademskoj godini, a u skladu s preporukom Hrvatskoj zavoda za zapošljavanje, deficitarna zanimanja medicina, informatika, farmacija, matematika, elektrotehnika, strojarstvo, rani i predškolski odgoj, računarstvo, građevinarstvo, njemački jezik i književnosti, biologija, kemija, logopedija i rehabilitacija. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!