ŽUPANIJA / DUGA RESA

FAŠNIČKI DUH

FOTO, VIDEO Duga Resa se lijepo zabavila uz Dugoreški fašnik - maškare unijele radost i vedrinu, izmamile osmjehe okupljenim Dugorešanima

FOTO, VIDEO Duga Resa se lijepo zabavila uz Dugoreški fašnik - maškare unijele radost i vedrinu, izmamile osmjehe okupljenim Dugorešanima

Nakon druženja uz čaj i muziku stručni žiri pregledao je sve maske i teškom mukom, jer izbor je bio doista velik proglasio najbolje maske. Kako je rekla predstavnica žirija Mirjana Chuna svi su bili uspješni, duhoviti i lijepo zamaskirani.

Gimnazijalci Srednje škole Duga Resa organizirali su danas Dugoreški fašnik na kojem su se okupili mališani iz Dječjeg vrtića, učenici obje osnovne škole i naravno srednjoškolci. Maskirana povorka prošetala je središtem Duge Rese, a potom su se svi sudionici okupili u Amfiteatru. 

Vesele razigrane maske u ova tmura vremena izmamile su osmjehe na lice okupljenim Dugorešanima, bakama i djedovima, majkama i očevima, a naravno najviše su se veselila djeca. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon druženja uz čaj i muziku stručni žiri pregledao je sve maske i teškom mukom, jer izbor je bio doista velik proglasio najbolje maske. Kako je rekla predstavnica žirija Mirjana Cunha, svi su bili uspješni, duhoviti i lijepo zamaskirani. 

U kategoriji vrtića najboljim maskama proglašene se pandice i gljivice. U kategoriji osnovnih škola za veliku hrabrost u zamjeni uloga koju su savršeno odradili najbolji su bili „Dame i gospoda“ i „Mobilni test tim“ , a u kategoriji srednjoškolaca najuspješnija maska je bila „Tri mušketira“.  

Izdvojeno


Reci što misliš!