ŽUPANIJA / DUGA RESA

ROK 10 DANA

Duga Resa traži domara za Športski dom - za održavanje i čišćenje budući domar u najam dobiva trosobni stan bez obveza plaćanja ikakvih režija

Duga Resa traži domara za Športski dom - za održavanje i čišćenje budući domar u najam  dobiva trosobni stan bez obveza plaćanja ikakvih režija
foto Google Maps

Poslove čišćenja objekta treba u pravilu obavljati dva puta dnevno, radnim danima, tako da dvorana bude podobna za korištenje

Grad Duga Resa raspisao je Javni poziv za iskaz interesa za obavljanje poslova domara u objektu Športskog doma u ulici Bana Josipa Jelačića, Dugorešanima poznatijeg kao nekadašnji „Partizan“. 

Naime, dosadašnji dugogodišnji domar više nije u mogućnosti obavljati navedene poslove, pa se sad traži novi. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poziv je otvoren narednih deset dana, a budući domar u najam će dobiti trosoban stan od 56 četvornih metara u navedenom objektu bez obveza podmirenja troškova električne energije, grijanja, odvoza otpada, potrošnje vode i odvodnje i komunalne naknade.

Poslovi domara, navode u Gradskoj upravi, obuhvaćaju čišćenje i dezinficiranje dvorane, dvije svlačionice, prostora za nastavnike, dva ulaza, hodnika, sanitarnih čvorova i ostalih prostorija sa opremom koje pripadaju objektu. 

Domar je također dužan obaviti generalno čišćenje ukupnih prostora najmanje dva puta godišnje te čistiti vanjsko igralište, a eventualna nastala oštećenja prijaviti Gradu te voditi brigu o popravcima i održavanju objekta. 

Poslove čišćenja objekta treba u pravilu obavljati dva puta dnevno, radnim danima, tako da dvorana bude podobna za korištenje učenika Osnovne škole Ivan Goran Kovačić u dopodnevnim satima i za korištenje sportskih udruga i rekreativnih grupa građana u popodnevnim satima. 

Subotom se dvorana u pravilu ne koristi osim izuzetno po posebnom odobrenju Grada kad se održavaju turniri, a nedjeljom za rekreativne potrebe od 9 – 20 sati. 

Svi podnositelji prijava bit će pismeno obaviješteni o odluci Grada najkasnije u roku od 30 dana od dana objave ovog poziva.

Izdvojeno


Reci što misliš!