ŽUPANIJA / DUGA RESA

DUGOREŠKI FESTIVAL

Izabrani kandidati za ovogodišnji DRF Euforija - u sklopu festivala održat će se i ArtZona

Izabrani kandidati za ovogodišnji DRF Euforija - u sklopu festivala održat će se i ArtZona

Pri odabiru finalista u obzir su bili uzeti razni kriteriji, od izbora pjesme pa do starosti izvođača.

DRF Euforija nakon dvije godine pauze zbog korone, ove godine održat će se ponovno. Nakon što su završene javne prijave, a pristiglo ih je čak 54, stručno povjerenstvo odabralo je 15 izviđača koji će 15. svibnja nastupiti na ovom popularnom Dugoreškom festivalu. 

- Pri odabiru finalista u obzir su bili uzeti razni kriteriji, od izbora pjesme pa do starosti izvođača. Također, važno nam je da festival bude atraktivan, zanimljiv i dinamičan. Svima koji nisu ušli u 15 odabranih želimo više sreće dogodine i željno iščekujemo Vaše ponovne prijave na DugaResaFest, poručili su iz Organizacijskog tima DRF-a te odlučili kako će na festivalu nastupiti sljedeći kandidati: 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sara Lipošćak, 13
Mia Ištvanić, 10
Anja Jaram, 9 
Mirjana Govorcin, 12
Karla Balog, 9
Paola Rokić, 12
Luana Špelić, 9
Nina Žalac, 15
Dina Španić, 10
Marina Muštra, 12
Zlata Jurišić, 13
Zoe Šestan, 10
Anja Peloza, 16
Laura Lovrić, 18
Dorotea Prosnik, 17

Obzirom da netko može biti spriječen odabrana su i tri rezervna natjecatelja, a to su Gloria Lazzarich (13),  Lina Banić ( 14) i  Sara Dujić ( 13).  

No, uz ovogodišnji DRF vezana je još jedna novost, a to je oslikavanje zida u Tušmeru za vrijeme održavanja ArtZone u sklopu festivala.  

Zid je okvirnih dimenzija 30x1,6 a svi zainteresirani trebaju osmisliti mural i uz kratki opis prijaviti se na mail: [email protected] . Natječaj je otvoren do 10.travnja stoga kreativci požurite, jer najbolje idejno rješenje, o kojem će odlučivati članovi Agore, bit će nagrađeno. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!