ŽUPANIJA / DUGA RESA

DVA KANDIDATA

TZP Četiri rijeke dobio novog starog direktora! Ivan Puškarić zadobio povjerenje Turističkog vijeća za novi četverogodišnji mandat

TZP Četiri rijeke dobio novog starog direktora! Ivan Puškarić zadobio povjerenje Turističkog vijeća za novi četverogodišnji mandat

Šest članova Turističkog vijeća jednoglasno su povjerenje za naredni mandat povjerili dosadašnjem direktoru Ivanu Puškariću.

Na jučerašnjoj sjednici Turističkog vijeća TZP-a Četiri rijeke glavna tema bila je izbor direktora. Na javni natječaj su pristigle dvije kandidature. Uz trenutnog direktora Ivana Puškarića za direktora se kandidirao i Marin Stanišić iz Karlovca. 

Sjednici Turističkog vijeća, koje inače čini 9 članova, nazočno je bilo 7 članova, a Zeleni kut se izuzeo iz glasovanja. Preostalih šest članova TV-a jednoglasno su povjerenje za naredni mandat 2022 -2026 godine povjerili dosadašnjem direktoru Ivanu Puškariću. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Vjerujem da smo u proteklom periodu, unatoč koroni, napravili i organizirali jako puno stvari koje puno jače TZ-e s puno jačim proračunima nisu mogle napraviti, stoga sam zadovoljan što su naši rezultati rada prepoznati i što smo dobili priliku nastaviti raditi na započetom. Planova nam ne nedostaje, a novac pokušavamo osigurati putem raznih natječaja u čemu smo za sada također prilično uspješni, prokomentirao je Ivan Puškarić izbor za novi mandat na čelu TZP Četiri rijeke.

Podsjetimo, TZP nedavno je napravila i izdala novu turističku kartu, za sada najavljuju i novu mobilnu aplikaciju, koja će u biti vodič kroz cijelo područje s nizom potrebnih informacija, a sadržavat će i virtualne razglednice i niz drugih korisnih stvari.

- Aplikacija „Guide for you“ zapravo je gotova. Moramo još samo odraditi iznajmljivače. Aplikacija će biti besplatna, ali kako se koristi na desetak različitih lokacija, naše područje imat će određeni kod koji će biti javno dostupan. U aplikaciji će osim prezentacije turističkih potencijala našeg područja biti navedeni i svi aktualni događaji i manifestacije. Aplikacija će biti u funkciji za desetak dana, pojasnio je Puškarić i time zapravo najavio uključenje TZP-a Četiri rijeke u nove digitalne tehnologije dostupne svima i svugdje u svijetu.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!