ŽUPANIJA / DUGA RESA

Bistro!

„Mala škola ribolova“ KŠR Mrežnica počinje s radom – Budući mali ribiči dobili i svoju kućicu

„Mala škola ribolova“ KŠR Mrežnica počinje s radom – Budući mali ribiči dobili i svoju kućicu

Novost je da će se od ove godine sva djeca učlanjivati u klub kako bi im se mogle izdati članske iskaznice

Projekt „Mala škola ribolova“ koji je prošle godine pokrenulo KŠR "Mrežnica" Duga Resa i na taj način okupio i educirao tijekom nekoliko mjeseci pedesetak mališana, nastavlja s radom i ove godine, a početak je ove subote 21.svibnja.

Upisi novih članova u Malu školu ribolova za svu novopristiglu djecu biti će organizirani na okupljanjima, a djeca će se i naknadno tijekom godine moći uključivati u rad.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Novost je da će se od ove godine sva djeca učlanjivati u klub kako bi im se mogle izdati članske iskaznice. Cijena godišnje članske iskaznice za kategoriju kadeta, do 14. godina u 2022. godini je 100 kn i plaća se jednokratno prilikom učlanjenja. Djeca od 14. godina i više, kategorija junior, ove će se godine pripremati za polaganje ribičkog ispita bez kojeg neće moći posjedovati ribolovnu dozvolu – poručili su iz KŠR Mrežnica.

https://d35nxk5xx1d0px.cloudfront.net/repository/images/5/e/3/0/5e30f7e3c694a7dc6fcf1bddba9e445d.jpg?v=21

Program Male škole ribolova, kao i prošle godine u potpunosti je besplatan za sve polaznike, a sva sredstva, pribor i potrepštine osigurava KŠR "Mrežnica". U sklopu Male škole gdje su uključeni najiskusniji sportski ribolovci natjecatelji uz edukaciju planiran je praktični dio na ribnjaku u Svetom Petru, ali i edukacijski izlet u Aquatiku.

Sva zainteresirana djeca mogu se učlaniti u klub i prije, uredovnim danima u Ribičkom domu na adresi Sv. Petar Mrežnički 28A i to srijedom od 16:00 do 19:00, a subotom i nedjeljom od 09:00 do 12:00 sati. Kontakt za upis: 095 52 77 090.

Kako bi se sve odvijalo prema planu, članovi KŠR Mrežnica pod vodstvom predsjednika Gorana Krambergera nizom vikend-radnih akcija uspjeli su urediti okoliš Ribičkog doma u Svetom Petru te pripremiti betonsku podlogu na koju su postavili kućicu koja je namijenjena isključivo za opremu i „Malu školu“ ribolova.

Izdvojeno


Reci što misliš!