ŽUPANIJA / DUGA RESA

SVI NA MREŽNICU!

Danas otvorenje Dnevnog boravka na Mrežnici! I ove godine posjetitelje očekuje bogata gastro ponuda u posebnom ambijentu uz rijeku

Danas otvorenje Dnevnog boravka na Mrežnici! I ove godine posjetitelje očekuje bogata gastro ponuda u posebnom ambijentu uz rijeku
Izvan Fokusa

Posebnost trećeg izdanja manifestacije bit će organizacija ljetnih gastronomskih večeri, a koji će posjetiteljima pružiti poseban užitak u jedinstvenim kuhinjama svijeta.

Sada već tradicionalna suradnja Restorana DP obitelji Vukmanić i Izvan fokusa i ove godine će razveseliti sve one koji svoje slobodno vrijeme vole provoditi na otvorenom, a pritom uživati u gastronomskim delicijama. 

Kako poručuju organizatori, od danas u 12 sati, pa sve do rujna, posjetitelji će moći uživati u prirodnim ljepotama rijeke Mrežnice gdje se između dva slapa smjestio Dnevni boravak na Mrežnici. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ambijent osim prirode krase klupe od paleta, biljne dekoracije, dekorativna rasvjeta te udobne ležaljke stvorene za ispijanje osvježavajućih koktela. Ove godine chef kuhinje Ivana Vukmanić obogaćuje jelovnik s većom ponudom burgera i jelima inspiriranima azijskom kuhinjom. Uz poznati veganski beyond burger, mjesto na jelovniku našli su još i juneći burger te “Crni slavonac” – burger od mesa crne slavonske svinje. Egzotičnu Aziju posjetitelji će moći okusiti kroz jela kao što su spring rolice, pileći katsu, kung pao, gyoze i tuna poke . Osim navedenog tu je i jelo koje je kroz godine postalo sinonim Dnevnog boravak na Mrežnici i kojem se vesele i mladi i stari – pohani sladoled, najavljuju organizatori.

Inače, Restoran DP – Mrežnička kuća i Dnevni boravak na Mrežnici dobitnici su nagrade Turistička Prizma “Za novi kvalitetu u turizmu” što potvrđuje kvalitetu ove manifestacije. Upravo je ona u posljednje dvije godine na turističkoj karti Karlovačke županije zauzela mjesto hit destinacije, a posjetitelje će i ove godine privlačiti raznovrsnim jelima svjetske kuhinje te prirodnim ljepotama.

- Posebnost trećeg izdanja manifestacije bit će organizacija ljetnih gastronomskih večeri, a koji će posjetiteljima pružiti poseban užitak u jedinstvenim kuhinjama svijeta. Očekuju nas tematske večeri gastronomskog putovanja kroz Meksiko, Italiju, Aziju i Hrvatsku, a više informacija objavit će se uskoro, dodaju organizatori. 

Radno vrijeme dnevnog boravka na Mrežnici u svibnju je od četvrtka do nedjelje od 12 do 22 sata. Ponedjeljkom i utorkom restoran i Dnevni boravak su zatvoreni. Restoran DP kao i Mrežnička kuća dostupni su online, a sve informacije i novosti možete pratiti na Instagram i Facebook stranici.

Izdvojeno


Reci što misliš!