ŽUPANIJA / DUGA RESA

ZA ČISTE RIJEKE

Mala škola ribolova i KŠR Mrežnica organiziraju veliku eko akciju, Kramberger: Obale rijeka čistit će se u Dugoj Resi, Bariloviću i Generalskom Stolu

Mala škola ribolova i KŠR Mrežnica organiziraju veliku eko akciju, Kramberger: Obale rijeka čistit će se u Dugoj Resi, Bariloviću i Generalskom Stolu

U akciju Male škole ribolova uključit će se i učenici osnovne škole Ivan Goran Kovačić i Vladimir Nazor, a dobrodošla su i sva ostala djeca koja se žele priključiti akciji i na ovaj način obilježiti Svjetski dan očuvanja okoliša.


Mala škola ribolova i Klub športskih ribolovca Mrežnica Duga Resa, povodom Svjetskog dana očuvanja okoliša organiziraju eko akciju čišćenja obala naših rijeka.

Eko akcija će se odvijati 4. lipnja na području Duge Rese i općina Barilović i Generalski Stol.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U akciju koja će se održati pod motom „Kad se vrijedne ruke slože, tad se dobra djela množe“ aktivno će se uključiti i Klub podvodnih aktivnosti Vodomar, HGSS, Odred izviđača Spider, HPD Vinica, DVD Duga Resa i DVD Zagradci. Pozivamo svu djecu i izvan Male škole ribolova da nam se priključe u aktivnostima očuvanja okoliša i u provedbi ove eko akcije, rekao je predsjednik KŠR Mrežnica Goran Kramberger.

Dodaje kako je za sve koji se priključe i dođu podržati ovu ekološku aktivnost, po završetku akcije predviđeno zajedničko druženje i domjenak koje će se održati ispred Ribičkog doma u Svetom Petru Mrežničkom.

U akciju Male škole ribolova uključit će se i učenici osnovne škole Ivan Goran Kovačić i Vladimir Nazor, a dobrodošla su i sva ostala djeca koja se žele priključiti akciji i na ovaj način obilježiti Svjetski dan očuvanja okoliša. 

Izdvojeno


Reci što misliš!