ŽUPANIJA / DUGA RESA

LJETO U AMFITEATRU

Ovog vikenda počinje dugoreški Grin Fest - nakon sportskih uzbuđenja zabavite se uz Psihomodo pop i Zabranjeno pušenje

Ovog vikenda počinje dugoreški Grin Fest - nakon sportskih uzbuđenja zabavite se uz Psihomodo pop i Zabranjeno pušenje
foto ilustracija - arhiva KAportala

Beer đir tijekom oba dana u craft korneru nudit će desetak vrsti craft piva pa prilika za degustaciju i uživanje u dobrim pivima sigurno neće izostati.

Ovog vikenda počinje ovogodišnji dugoreški Grin Fest koji će potrajati sve do 26. lipnja.

Prvi dan, petak 17. lipnja posvećen je najmlađima pa će se od 17 sati nadalje u Amfiteatru održati dječje radionice, bit će tu žonglera, štulera, facepaintinga, grad napuhanaca i sličnih sadržaja za djecu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Subota i nedjelja, u znaku su sporta, a počinju dječjim utrkama te se nastavljaju Grin Run utrkama na 3 i 10 kilometara. Subotu navečer vjerujemo da će se svi dobro zabaviti uz Davora Gobca i Psihomodo pop od 22 sata, a kao predgrupa nastupit će domaći band Black&White.

Grin Trail utrka održat će se u nedjelju sa početkom u 16 sati. Slijedi kotlovina show, dok će navečer okupljene zabavljati uvijek aktualno Zabranjeno pušenje. Kao predgrupa nastupaju dugoreški Magnusi koji ovim koncertom obilježavaju 45. rođendan.

Beer đir tijekom oba dana u craft korneru nudit će desetak vrsti craft piva pa prilika za degustaciju i uživanje u dobrim pivima sigurno neće izostati.

Na svoje će dođi i mali motoristi, jer će se od 17 do 20 sati održati Mini moto GP.

Za utrke Grin Run i Grin Trail se još uvijek možete prijaviti putem stranice www.utrke.com, a do sada je prijavljeno oko dvije stotine trkača iz mnogih hrvatskih gradova.

Izdvojeno


Reci što misliš!