ŽUPANIJA / DUGA RESA

bravo

Sjajne učenice OŠ Vladimir Nazor - Mia izradila novi dugoreški dječji logo, Maryin rad krasit će kalendar

Sjajne učenice OŠ Vladimir Nazor - Mia izradila novi dugoreški dječji logo, Maryin rad krasit će kalendar

Dvije učenice dugoreške Osnovne škole Vladimir Nazor ostvarile su sjajne rezultate svojim radovima na dva natječaja na koja su ih prijavili njihovi nastavnici. Mia Popovački autorica je najboljeg dječjeg loga Grada Duge Rese, a rad Mary Magdić krasit će kalendar u izdanju nakladničke kuće Elemental, na temu hrvatskih tradicijskih motiva.

- Dječje Gradsko vijeće Grada Duge Rese raspisalo je Natječaj za idejno likovno rješenje za izradu dječjeg loga Grada Duge Rese. Učenici su raspravljali o karakteristikama grada i ono što im se najviše sviđa ili smatraju da najbolje opisuje njihov grad i na temelju toga dječja mašta iznijela je zanimljiva rješenja. Od mnoštva pristiglih radova, naša osmašica Mia Popovački i njen logo odabrani su za pobjednički. Njen logo će se koristiti u gradskim protokolarnim prigodama za Dječje gradsko vijeće te gradonačelnika i Gradsko vijeće Grada Duge Rese, a popraćeno njenim inicijalima. Čestitke Miji! - objavili su Nazorovci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Suradnja učiteljica Lane Legek i Nevenke Mikulić i kreativnost učenika rezultirali su još jednim uspjehom. Odazvali smo se na likovni natječaj nakladničke kuće Elemental u kojem su učenici istraživali hrvatske tradicijske motive te u zadanoj likovnoj tehnici izrazili svoj doživljaj uz kratki opis. Od mnoštva pristiglih radova izabrano je 12 najboljih koji će krasiti stranice kalendara za iduću godinu, a jedan od njih je i rad naše osmašice Mary Magdić. Čestitke Mary za još jedan u nizu uspjeha! - kažu u školi.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!