ŽUPANIJA / DUGA RESA

UZ POTPORU

TZP Četiri rijeke postavio nove svlačionice na deset lokacija: Na plaštu vizuali starih gradova Novigrad i Bosiljevo, prirodne ljepote i atrakcije aktivnog odmora

TZP Četiri rijeke postavio nove svlačionice na deset lokacija: Na plaštu vizuali starih gradova Novigrad i Bosiljevo, prirodne ljepote i atrakcije aktivnog odmora

Lokacije, vizuali, ali i cjelokupni projekt, napominju u TZP-u, odobren je od strane Vijeća i Skupštine TZP Četiri rijeke

Turistička zajednica područja Četiri rijeke u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, odnosno Fondom za udružene turističke zajednice, ostvarila je potporu za izradu i postavljanje kupališnih svlačionica na području Četiri rijeke u iznosu od 112 tisuća kuna.

Uz vlastita ulaganja od 30 tisuća kuna TZP Četiri rijeke je realizirao projekt početkom ovog mjeseca, jer su rezultati natječaja objavljeni 30.lipnja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Postavljeno je 10 kabina svaka s 2 svlačionice. Posebnost projekta je u tome što svaka svlačionica, odnosno njen plašt, nosi obilježja područja Četiri rijeke, a to smo realizirali u suradnji sa Srednjom Školom Duga Resa - Grafičkim dizajnerima. Tako na svlačionicama imamo kulturne spomenike - Stari Grad Novigrad Na Dobri, Stari Grad Bosiljevo, prirodne ljepote - rijeku Mrežnicu kao već prepoznatu destinaciju, ali i mogućnost aktivnog odmora - Rafting/kajaking, Jahanje, Quad izleti, kao dodatni promotivni materijal i sadržaj područja, nakon već realizirane turističke brošure s kartom područja Četiri rijeke, kazao je Ivan Puškarić direktor TZP Četiri rijeke te pozvao posjetitelje na kupališta i uživanje u blagodatima naših rijeka, ugostiteljske ponude, ali i ugodnije presvlačenje u novim svlačionicama.  

Nove svlačionice postavljene su na sljedećim lokacijama: Keići -ulaz organiziranih rafting izleta na rijeci Mrežnici, Lipa na rijeci Dobri, Zeleni kut, Mrežnička Kuća - DP, Jungle Bar, Vesela livada, Kamp Slapić, Mali Caffe Bosiljevac, Kupalište kod Bosiljevca - Galerija Gaudeamus, TSC Korana - Velemerić.

Lokacije, vizuali, ali i cjelokupni projekt, napominju u TZP-u,  odobren je od strane Vijeća i Skupštine TZP Četiri rijeke, te je jedan od ukupno 5 projekata koji su prijavljeni na natječaje prema HTZ-u, koji su svi ostvarili odgovarajuće potpore u značajnim iznosima.

Izdvojeno


Reci što misliš!