ŽUPANIJA / DUGA RESA

PODUZETNIČKI INKUBATOR

Dugoreška InovaDR organizirala Info dan za poduzetnike: Upoznali ih s aktualnim natječajima ali i onim u najavi

Dugoreška InovaDR organizirala Info dan za poduzetnike: Upoznali ih s aktualnim natječajima ali i onim u najavi

Slijedi ciklus edukativnih predavanja s vrlo konkretnim temama i znanjima iz EU fondova za sve one koji svoje ideje žele pretočiti u realnost i naći mogućnosti financiranja EU sredstvima.

Dugoreška Javna ustanova za poticanje lokalnog razvoja INOVADR organizirala je Info dan za poduzetnike, u Poduzetničkom inkubatoru u sklopu Srednje škole Duga Resa.

Kako je naglasila ravnateljica INOVADR Vanja Glogovac današnji Info dan za poduzetnike je prilika za predstavljanje aktualnih natječaja, ali i onih koji su u najavi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mario Protulipac na Info danu predstavio je cjelovite informacije o konkretnim natječajima pa su tako predstavljene potpore za digitalizaciju; potpore poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo; transformaciju i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija te razvoj turističkih proizvoda prihvatljivih za okoliš kroz zelenu i digitalnu tranziciju.

Također u organizaciji INOVADR slijedi ciklus edukativnih predavanja s vrlo konkretnim temama i znanjima iz EU fondova za sve one koji svoje ideje žele pretočiti u realnost i naći mogućnosti financiranja EU sredstvima. 

Sljedeći ciklus edukativnih predavanja u organizaciji INOVADR je 22. srpnja gdje će se detaljno objasniti kako osmisliti, pronaći natječaj, prijaviti i provoditi projekt, s naglaskom na najosjetljivije trenutke u planiranju i provedbi projekta kao što su administracija i izvještavanje, procesi koji su financijski najrizičniji, kako projekt živi i koje su mogućnosti izmjene projekta za vrijeme provedbe. Ciklus stručnih predavanja vodit će voditeljica Službe SAFU Maja Dujmović, te će se edukacija također održavat u prostorijama Poduzetničkog inkubatora, koji je ujedno i razvojna mjera Grada Duge Rese za poticanje razvoja poduzetništva i prostor koji se daje u zakup poduzetnicima.

Izdvojeno


Reci što misliš!