ŽUPANIJA / DUGA RESA

javna uprava

Grad Duga Resa zapošljava – Traži se samostalni upravi referent za ruralni razvoj, turizam i malo gospodarstvo

Grad Duga Resa zapošljava – Traži se samostalni upravi referent za ruralni razvoj, turizam i malo gospodarstvo

Natječaj je otvoren još dva dana, dakle do 28. srpnja

Grad Duga Resa raspisao je natječaj za prijam u službu u Upravni odjel za gospodarstvo, društvene djelatnosti, stambene, pravne i opće poslove, a za radno mjesto samostalnog upravnog referenta za ruralni razvoj, turizam i malo gospodarstvo.

Zaposlena će biti jedna osoba na neodređeno i puno radno vrijeme, uz probni rok od tri mjeseca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Natječaj je otvoren još dva dana, dakle do 28. srpnja, a javiti se mogu magistri struke ili stručni specijalisti društvene struke s najmanje jednom godinom radnog iskustva na odgovarajućim poslovima te poznavanjem jednog stranog jezika, rada na računalu i položenim državnim ispitom.

Za kandidate koji ispunjavanju formalne uvjete provest će se prethodna provjera znanja i sposobnosti, a nakon prethodne provjere Povjerenstvo za provedbu natječaja provest će intervju samo s osobama koje su ostvarile najmanje 50% bodova iz svakog dijela provjere znanja i sposobnosti  na provedenom testiranju.

Zainteresirani sve ostale detalje vezane za natječaj za prijam u dugorešku Gradsku upravu mogu potražiti na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na službenoj internetskoj stranici Grada Duge Rese.

Izdvojeno


Reci što misliš!