ŽUPANIJA / DUGA RESA

ZABAVA U AMFITEATRU

Dugoreška Športska zajednica obilježava Olimpijski dan i završetak „Ljeta na Mrežnici“ uz zipline u Amfiteatru

Dugoreška Športska zajednica obilježava Olimpijski dan i završetak „Ljeta na Mrežnici“ uz zipline u Amfiteatru

U Amfiteatru ovom prigodom bit će organizirano i penjanje s punom alpinističkom opremom

Sportska zajednica Duge Rese svake godine različitim sportskim aktivnostima obilježava 10. rujna - Hrvatski olimpijski dan, a ove godine odlučili su malo iznenaditi djecu i  tinejdžere postavljanjem zip linea u Amfiteatru. 

- Uz obilježavanje Olimpijskog dana obilježavamo i završetak sportskih ljetnih aktivnosti u sklopu programa „Ljeto na Mrežnici“, a prigodni program će se održati u petak 9. rujna u periodu od 16.30 do 18 sati u Amfiteatru.  Zip Line će biti postavljen u prostoru Amfiteatra, od ureda TZP-a pa do Mrežnice, u dužini od nekoliko stotina metara, a namijenjen je za najmlađe, za one malo hrabrije, te i za odrasle sklone avanturi, rekao je Domagoj Primužak, tehnički tajnik dugoreške Športske zajednice te  pojasnio kako će zapravo biti postavljena dva zip linea, jedan veliki za uzrast od starije vrtićke grupe pa do kraja osnovne škole te drugi mali namijenjen baš za najmlađe na kojem će mališane pratiti roditelji. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Amfiteatru ovom prigodom bit će organizirano i penjanje s punom alpinističkom opremom, naravno za sada samo na veliko stablo, ali u planu je Športske zajednice da se dogodine postavi i  umjetna stijena za vježbu i isprobavanje pa možda otkrijemo neke nove alpinističke talente. 

Zip line u Amfiteatru postavit će karlovačko društvo za planinarenje, istraživanje i očuvanje prirodoslovnih vrijednosti „Osmica“, a kao partneri uključeni su TZP Četiri rijeke i DND Jozefina koje će postaviti poligone i padobran te održavati radionice i slične sportske aktivnosti za djecu. 

Izdvojeno


Reci što misliš!