ŽUPANIJA / DUGA RESA

OPORAVAK OD BOLESTI

Dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar dobro se oporavlja! Njegova zamjenica Katarina Srakočić: Nadam se njegovom skorom povratku na posao

Dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar dobro se oporavlja! Njegova zamjenica Katarina Srakočić: Nadam se njegovom skorom povratku na posao

Podsjetimo, Katarina Srakočić odmah nakon što je preuzela gradonačelničku dužnost, pala je, ozlijedila nogu i završila u gipsu.

Nakon što je zbog zdravstvenih razloga u drugoj polovici lipnja hospitaliziran, dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar, početkom srpnja pušten je na kućnu njegu, a kako nam je potvrdila njegova zamjenica Katarina Srakočić, uskoro se planira i službeno vratiti na svoje radno mjesto.
 
- Gradonačelnik Boljar osjeća se dobro. Nekoliko posljednjih tjedana dolazi na po nekoliko sati dnevno, ovisno o potrebama, na posao. Naravno, to još nije puno radno vrijeme, jer ima još određene liječničke pretrage koje mora obaviti, a tada ćemo znati više, odnosno ako svi nalazi budu kako treba, tada ćemo znati i kada će se konkretno vratiti na posao, a vjerujem da će to biti uskoro, kazala je za KAportal zamjenica gradonačelnika Katarina Srakočić.

Podsjetimo, Katarina Srakočić odmah nakon što je preuzela gradonačelničku dužnost, pala je, ozlijedila nogu i završila u gipsu. Ovih proteklih mjeseci hrabro je s nogom u gipsu, krećući se pomoću dvije štake, obnašala sve gradske obveze. Istovremeno, kako je po zakonu jedina zamjenica, nije do sada koristila ni godišnji odmor. Stoga po povratku gradonačelnika Tomislava Boljara, napokon će moći na zasluženi godišnji odmor i posveti se vlastitom oporavku, jer se još uvijek pri hodanju mora koristiti pomagalom. 

Izdvojeno


Reci što misliš!