ŽUPANIJA / DUGA RESA

PRETUMBACIJE

Poslovni potez! Dugoreška Čistoća od Komunalnog otkupila suvlasništvo zajedničke zgrade, pa im iznajmila isti prostor - zgrada odmah ide u uređenje

Poslovni potez! Dugoreška Čistoća od Komunalnog otkupila suvlasništvo zajedničke zgrade, pa im iznajmila isti prostor - zgrada odmah ide u uređenje

U prizemlju zgrade i nadalje će poslovati Komunalno, ali prema novim okolnostima - taj njihov prostor sad je u zakupu, jer je Čistoća prema službenoj procjeni vrijednosti otkupila njihov dio.

Poslovna zgrada na adresi Kolodvorska 1 u Dugoj Resi bila je u suvlasništvu dviju tvrtki Komunalnog i Čistoće, ali ovi odnosi su prije nekog vremena uređeni te je Čistoća postala isključivi vlasnik navedene nekretnine, koju se nedavno počeli i uređivati.  

- Započeli smo s uređenjem poslovnog kruga i zgrade. Prvo smo napravili asfaltiranje unutar kruga, jer nam je to važno, kako radi stranaka tako i radi našeg poslovanja, jer tu nam se stalno kreću vozila. Zato smo ovaj dugogodišnji problem prvo odlučili riješiti. Nadalje, proveli smo javnu nabavu i krenut ćemo u uređenje gornjeg kata zgrade. Prema našim planovima prva faza uređenja ide sada, a ovisno o financijskim sredstvima dogodine planiramo završiti kompletno uređenje tog prostora na katu – kazala je za KAportal Josipa Škrtić Pucarević, te pojasnila kako su se na ova ulaganja odlučili i stoga što bi se nakon uređenja novog prostora cijela Čistoća tu preselila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, za sada djeluju na dvije lokacije, jer osim u spomenutoj zgradi imaju djelatnike smještene u objektu u Parku dr. Franje Tuđmana, a taj objekt će se rušiti zbog uređenja parka, stoga dugoreška Čistoća do kraja naredne godine, naravno ovisno o mogućnostima, planira sve preseliti na adresu Kolodvorska 1. Na taj način lakše će, kažu, organizirati rad i poslovanje.

U prizemlju zgrade i nadalje će poslovati Komunalno, ali prema novim okolnostima, no  taj njihov prostor sad je u zakupu, jer je Čistoća prema službenoj procjeni vrijednosti otkupila njihov dio.

Izdvojeno


Reci što misliš!