ŽUPANIJA / DUGA RESA

LIJEPA TRADICIJA

Obje dugoreške škole zasvijetlile ljubičasto za "palčiće" uz Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju

Obje dugoreške škole zasvijetlile ljubičasto za

Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju obilježava se svake godine 17. studenog, ove godine podršku Klubu roditelja „Palčići“ dali su brojni Hrvatski gradovi, a među njima i Duga Resa, točnije dvije dugoreške osnovne škole Vladimir Nazor i Ivan Goran Kovačić.

Ljubičasto svjetlo i ove godine osvijetlilo je obje školske zgrade, a učenici OŠ Vladimira Nazora i OŠ Ivana Gorana Kovačića ljubičastim su balonima podržali slogan „ Nosi ljubičasto, svijetli ljubičasto i podigni pačić za Palčiće“ 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U čast našim najmanjim i najhrabrijim, obilježili smo Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju, a ljubičastom bojom dali podršku našim malim herojima i njihovim roditeljima, koji su ponos našeg grada, poručile su škole zasvijetlivši ljubičasto. 

Podsjetimo, obilježavanju dana nedonoščadi, u Hrvatskoj ih se godišnje rodi oko 2500, Duga Resa, odnosno OŠ Vladimir Nazor pridružila se prije četiri godine, a OŠ Ivan Goran Kovačić ove godine drugi puta, na inicijativu ravnateljice Marine Brozović, koja je i sama majka trojice "palčića".

Izdvojeno


Reci što misliš!