ŽUPANIJA / DUGA RESA

PRIJAVE

Projekt „Nauči zdravlje“ vrijedan 456 tisuća kuna u punom zamahu! Radionice i okrugli stol o zdravoj prehrani te akcija kontrole šećera i tlaka

Projekt „Nauči zdravlje“ vrijedan 456 tisuća kuna u punom zamahu! Radionice i okrugli stol o zdravoj prehrani te akcija kontrole šećera i tlaka

U sklopu projekta „Nauči zdravlje“ vrijednog 456 tisuća kuna kojeg financira Europski socijalni fond, a provodi ga Grad Duga Resa u partnerstvu s Gradskim društvom Crvenog križa,  narednih dana organiziraju se praktične radionice o kuhanju na kojima će biti riječi o pripremi zdravih obroka tematskih podijeljenih na zdravi doručak, ručak, večeru i međuobroke.

- Planirano je održavanje četiri radionice i na svakoj pojedinoj radionici spremaju se različita jela uz kasniju degustaciju. Maksimalan broj polaznika po radionici je 50 osoba te molimo sve zainteresirane neka najave svoj dolazak putem e-maila  [email protected] Radionice će voditi kuharica Snježana Holjevac  - pojasnili su organizatori. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve radionice će se održati u prostorijama Učeničkog doma u Dugoj Resi, na adresi Banjavčićeva 2, Duga Resa s početkom u 16 sati.

Raspored održavanja radionica:
2.  24.11.2022. TEMA RADIONICE: Planiranje i priprema zdravog ručka 
3.  26.11. 2022. TEMA RADIONICE: Planiranje i priprema obroka za večeru 
4.  3.12.2022. TEMA RADIONICE: Međuobroci 

U sklopu istog projekta „Nauči zdravlje“ 24. studenog održat će se i okrugli stol na temu: Sportski dodaci prehrani s idejnim konceptom educiranja sudionika o važnosti korištenja dodataka prehrani u slučajevima promjene prehrambenih navika i intenzivnijeg treninga.

Okrugli stol će se održati u Poduzetničkom inkubatoru Grada Duge Rese, Jozefinska cesta 27, s početkom u 12.15  sati. Tema će biti popraćena iskusnim moderatorima iz Polleo sporta, te sugovornicima sportašima, koji će podijeliti svoja iskustva treninga i prehrane. Svi zainteresirani svoj dolazak mogu najaviti putem e-maila: [email protected]

Ovog petka, točnije 25. studenog u sklopu navedenog projekta bit će održana treća akcija mjerenja šećera u krvi i tlaka. Akcija će se održati u prostorijama Crvenog križa Duga Resa, Jozefinska cesta 23 u vremenu od 8 do 10 sati. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!