ŽUPANIJA / DUGA RESA

DRUGO POLUGODIŠTE

Od sutra ponovno u školske klupe, sve osnovce čeka "besplatna klopa", a one iz dugoreške "Donje škole" još jedno iznenađenje

Od sutra ponovno u školske klupe, sve osnovce čeka
OŠ IGK

učenike Osnovne škole Ivan Goran Kovačić iz Duge Rese čeka još jedno lijepo iznenađenje, dočekat će ih osvježene učionice, jer su vrijedni majstori tijekom praznika rekonstruirali i prelakirali školske podove.

Napušta nas blagdansko ozračje, te je ovaj produženi vikend ujedno i posljednji tijekom učeničkih zimskih praznika. U ponedjeljak se vraćaju u školske klupe, a tamo ih čeka i jedan novitet - besplatan školski obrok.

Podsjetimo, od ovoga polugodišta svaki će osnovnoškolac u Hrvatskoj imati osiguran barem jedan besplatan obrok u školi. Prehranu za učenike, kao i do sada, u skladu sa Zakonom o odgoju i obrazovanju, sufinanciraju osnivači osnovnih škola u suradnji sa školom, samo što će od drugog polugodišta osnivači dobiti 10 kuna po učeniku kako bi svakom učeniku osnovnih škola mogao biti osiguran barem jedan besplatan obrok.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, učenike Osnovne škole Ivan Goran Kovačić iz Duge Rese čeka još jedno lijepo iznenađenje, dočekat će ih osvježene učionice, jer su vrijedni majstori tijekom praznika rekonstruirali i prelakirali školske podove.

- Zahvaljujući Karlovačkoj županiji u tijeku je rekonstrukcija parketa u našoj školi! Hvala našem osnivaču - pohvalili su se i zahvalili iz Škole.

Podsjetimo, tijekom prošlih ljetnih praznika osvježeno je vanjsko pročenje zgrade prekrasnim muralom dugoreškog street art umjetnika Leonarda Lesića - Lenija, inače i bivšeg učenika ove škole.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!