ŽUPANIJA / DUGA RESA

AKCIJA HIDRANT

Pitali smo direktora dugoreškog Komunalnog zašto nije zaštitio vrijedne hidrante kako je obećao prije pet godina: "Danas smo ih demontirali i uskladištili"

Pitali smo direktora dugoreškog Komunalnog zašto nije zaštitio vrijedne hidrante kako je obećao prije pet godina:

Podsjetimo, ideja je to bivšeg vijećnika Vjekoslava Tuteka, a na propust je podsjetio građanin Marko Kolić.

Komunalno Duga Resa je ipak zbrinulo dva jedinstvena hidranta s Inzla. Je li ih na to svojim e-mailom Gradu i KAportalu "natjerao" Dugrešanin Marko Kolić ili ne, nećemo nikada doznati, no ostaje činjenica da su hidranti demontirani upravo danas, dan nakon što je upućen njegov podsjetnik za to, odnosno četiri godine i osam mjeseci nakon što je to inicirao tadašnji gradski vijećnik Vjekoslav Tutek, a obećao ispuniti Željko Kučinić iz Komunalnog poduzeća.

- Dva hidranta koja su se nalazila na Inzlu u sklopu obuhvata radova na aglomeraciji su demontirana i primjereno uskladištena u skladištu JIVU Komunalno Duga Resa d.o.o., na adresi Kolodvorska 1. Danas je gospodin Tutek pregledao iste i zamolio da do daljnjega ostanu na skladištu Komunalnog Duga Resa d.o.o. - potvrdio nam je direktor Komunalnog Željko Kučinić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bolje ikad nego nikad, rekli bi optimisti.

Nedugo nakon objave teksta javio se i Marko Kolić.  

- Ishođena je i suglasnost Konzervatorskog odjela kojima zahvaljujem na brzoj i profesionalnoj reakciji oko davanja mišljenja. Hidranti su u međuvremenu primjereno uskladišteni u prostorijama društva Komunalno Duga Resa. Ovim putem, a ne ulazeći u problematiku od prije 5 godina, javno se zahvaljujem gospodinu Kučiniću kao odgovornom ravnatelju Komunalnog Duga Resa, na žurnoj reakciji oko zbrinjavanja na sigurno ali i kako mi je preneseno, preuzete obveze oko daljnje restauracije istih. Jer INZL na kojemu sam odrastao, zaslužuje barem minimum - da se očuva ono što ima.
(Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može), napisao je.

Izdvojeno


Reci što misliš!