ŽUPANIJA / DUGA RESA

KRIV JE EURO

Zbog pogrešnih bar kodova na uplatnicama, korisnici dugoreške Čistoće u problemu: "Nemojte ih skenirati, već ih ukucajte ručno"

Zbog pogrešnih bar kodova na uplatnicama, korisnici dugoreške Čistoće u problemu:

"Ukoliko ste već izvršili plaćanje, a niste primijetili promjenu iznosa naplate, Vaša obveza nije podmirena u cijelosti"

Barkodovi na uplatnicama koje je svojim korisnicima dostavila Čistoća Duga Resa za prva četiri mjeseca ove godine su pogrešni, te plaćanjem preko njih kupci neće u potpunosti regulirati svoju obvezu plaćanja usluge. Na to su upozorili iz Čistoće Duga Resa.

Poštovani korisnici,

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

akontacijske uplatnice koje ste dobili za 01/2023, 02/2023, 03/2023 i 04/2023 godine za odvoz otpada imaju barkod koji se pogrešno učitava zbog uvođenja eura, te Vas molimo, ukoliko plaćate Internet bankarstvom, u pošti ili na ostalim mjestima gdje se skeniraju barkodovi za plaćanje, da iste ne skenirate već ih ukucate ručno, ili se obratite kod nas u Čistoću radi ispisa novih uplatnica.

Ukoliko ste već izvršili plaćanje, a niste primijetili promjenu iznosa naplate, Vaša obveza nije podmirena u cijelosti, pa molimo da nam se obratite radi podmirenja dugovanja kako ne bi bila evidentirana dugovanja u poslovnim knjigama Čistoće Duga Resa d.o.o..

Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!