ŽUPANIJA / DUGA RESA

PLANIRANJE

Dugoreška "Turistička" u velikim planovima za 2023. godinu, "izbacili" su četiri važna datuma za travanj i svibanj

Dugoreška

Odbrojavanje je počelo, do prvog događaja je 60 dana.

Nakon završetka sezone klizanja, u "Turističkoj zajednici područja četiri rijeke" okrenuli su se planiranju događanja u ovoj godini te su već "izbacili" neke datume za događaje koje nikako ne bi trebalo propustiti.

Prvi je na rasporedu "Rally četiri rijeke (Quattro River Rally) 2023.", koji po drugi puta dolazi na područje Četiri rijeke. Događaja je na rasporedu tijekom vikenda 31.3. - 2.4.2023. s 5 brzinskih ispita - na Korani, Kupi, Dobri, Mrežnici te na Rastokama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Samo nekoliko dana kasnije, 5. travnja je "Uskrs u amfiteatru" gdje Dugorešane očekuje bogat blagdanski program, pogotovo za one najmlađe, a nakon toga na području njihova grada ponovno će se osjetiti miris oktana, jer dolazi WRC Croatia Rally 2023. s najvećim zvijezdama ovog automobilističkog sporta.

Program je na rasporedu od 20. do 23. travnja. Nakon ovog događaja planiraju manifestaciju "Praznik rada na četiri rijeke", koja će se održati 30. travnja i 1. svibnja, prvoga dana u Novigradu na Dobri i Bosiljevu, a drugoga dana u dugoreškom amfiteatru.

Odbrojavanje je počelo, do prvog događaja je 60 dana.

Izdvojeno


Reci što misliš!