ŽUPANIJA / DUGA RESA

manifestacija

Poznati finalisti ovogodišnjeg DugaResaFesta: Stručni žiri izabrao 12 imena koji će nastupiti na dugoreškom festivalu

Poznati finalisti ovogodišnjeg DugaResaFesta: Stručni žiri izabrao 12 imena koji će nastupiti na dugoreškom festivalu

Ove godine će se festival sastojati od natjecanja pjevača/vokalnih skupina na nacionalnoj razini te natjecanja osnovnih škola Karlovačke županije.

Poznato je 12 finalista ovogodišnjeg DugaResaFesta, koji se održava u drugom vikendu svibnja. Popis finalista se možete pronaći i na: https://dugaresafest.agora.hr/2023/euforija/finalisti

Finalisti su: Nina Žalac, Karla Lojen, Paola Rokić, Anja Jaram, Carlo Božić, Marija Hren, Viktor Kolmar, Katarina Mikulec, Eva Faričić, Hana Grubić, Arijan Djemajlji, Lota Knežević.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Finalna večer Festivala - DugaResaFest Euforija 2023 održat će se u nedjelju 14. svibnja 2023. u kino dvorani dugoreškog Pučkog otvorenog učilišta. Ove godine će se festival sastojati od natjecanja pjevača/vokalnih skupina na nacionalnoj razini te natjecanja osnovnih škola Karlovačke županije.

DugaResaFest, podsjetimo, je nacionalni umjetnički festival u organizaciji Udruge za mlade Agora uz potporu Grada Duge Rese. Natjecateljskog je i revijalnog karaktera, a namijenjen je svima koji žele razvijati i pokazati svoje talente.

Izdvojeno


Reci što misliš!