ŽUPANIJA / DUGA RESA

NOVA IZLOŽBA

Uspješni dugoreški podvodni fotograf Karlo Maćaš ima svoju prvu izložbu: Uživajte u "Plavom i Zelenom", fotografijama snimljenima u svjetskim morima i domaćim rijekama

Uspješni dugoreški podvodni fotograf Karlo Maćaš ima svoju prvu izložbu: Uživajte u
foto Karlo Maćaš

Morske fotografije su napravljene na raznim lokacijama od Jadrana, Tajlandskog zaljeva, Kajmanskog otočja, Egipta i Atlantskog oceana u blizini otoka Madeire. Dok su slatkovodne lokalne, iz Mrežnice i jezera Ponikve blizu Bakra

Svoju prvu izložbu podvodnih fotografija u Pučkom otvorenom učilištu u Dugoj Resi imat će poznati i uspješni podvodni fotograf Karlo Maćaš. Otvorenje je u srijedu u 19 sati.

Karlo je odrastao u Dugoj Resi gdje je i završio osnovnu i srednju školu nakon čega se seli u Zagreb na fakultet. Nakon završenog fakulteta počinje graditi karijeru u poslovnom životu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ronjenjem se počinje baviti 2009. godine, a podvodnom fotografijom 2014. godine. Brzo napreduje i dolazi do mnoštva nagrada od kojih je posljednja sa Europskog prvenstva u podvodnoj fotografiji u Portugalu, koje se održalo na otoku Madeira u listopadu 2022. godine, gdje Karlo i asistentica i podvodni model Lucija Perković osvajaju zlato u kategoriji "Ambijent sa modelom".

Izložba se zove "Plavo i Zeleno" i podijeljena je na morske fotografije i fotografije iz slatkih voda. Morske fotografije su napravljene na raznim lokacijama od Jadrana, Tajlandskog zaljeva, Kajmanskog otočja, Egipta i Atlantskog oceana u blizini otoka Madeire. Dok su slatkovodne lokalne, iz Mrežnice i jezera Ponikve blizu Bakra.

- Otvorenje izložbe je 26.4.2023. u 19.00 sati u Dugoj Resi, u predvorju kina, Demokratski rasadnik, Trg sv. Jurja 3. Izložba se održava uz potporu Grada Duge Rese, Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa, Turističke zajednice područja Četiri rijeke i KPA Vodomar, pozivaju organizatori.

Izdvojeno


Reci što misliš!