ŽUPANIJA / DUGA RESA

ZANIMLJIV PROJEKT

U Srednjoj školi Duga Resa otvorena interaktivna izložba Rijeka znanja - promocija fizike, kemije ali i zaštite okoliša

U Srednjoj školi Duga Resa otvorena interaktivna izložba Rijeka znanja - promocija fizike, kemije ali i zaštite okoliša
foto kazup.hr

U sklopu projekta provodi se niz radionica i predavanja, a traje od lipnja 2021. do lipnja 2023. godine.

U Srednjoj školi Duga Resa jučer je otvorena interaktivna izložba Rijeka znanja. Radi se, naime, o projektu koji kroz 35 interaktivnih izložaka promovira fiziku, kemiju i zaštitu okoliša. Projekt je usmjeren prema izgradnji kapaciteta organizacija civilnog društva u svrhu provedbe aktivnosti popularizacije znanosti, ali i o podizanju svijesti o utjecaju znanosti na svakodnevni život kod djece, mladih i opće populacije. 

Nositelj projekta "Rijeke znanja" je Hrvatsko prirodoslovno društvo, a partneri su: Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada, Hrvatsko kemijsko društvo, Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce, Udruga Docendo discimus, Tvornica znanosti, Udruga Klikeraj, Udruga za promicanje prirodnih znanosti, Institut Mediterran – Udruga za kulturno i znanstveno proučavanje Mediterana, Hrvatska udruga za informacijsku, komunikacijsku i elektroničku tehnologiju – MIPRO, karlovačka Mješovita industrijsko-obrtnička škola (do lipnja 2022) te Srednja škola Duga Resa (od lipnja 2022).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U sklopu projekta provodi se niz radionica i predavanja, a traje od lipnja 2021. do lipnja 2023. godine. Projekt vrijednosti 386.561 eura sufianciraju Europska unija i Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izložbu je otvorila zamjenica županice Karlovačke županije Vesna Hajsan-Dolinar.

Izdvojeno


Reci što misliš!