ŽUPANIJA / DUGA RESA

DUGOREŠKI DANI

Grin Fest ove godine u dva vikenda, ali s jakim glazbenim programom, stižu Grašo, tamburaši, Magnusi, TBF, Urban i - Bajaga

Grin Fest ove godine u dva vikenda, ali s jakim glazbenim programom, stižu Grašo, tamburaši, Magnusi, TBF, Urban i - Bajaga

Dugoreški Grin Fest ove godine održava se od 22. do 30. lipnja, no samo u dane vikenda, odnosno od 22. do 24. i od 28. do 30. lipnja. Zato je glazbeni program i dodatno pojačan u odnosu na prošle godine pa se može reći i da je riječ o vrlo kvalitetnom malom glazbenom festivalu.

Festival tako 22. lipnja otvara Bajaga i Instruktori - nakon što smo da dva puta nesmetano slušali u Karlovcu pa buke koja je izbila prije nekoliko godina bez ikakvog razumnog razloga, lijepo je da stari beogradski roker opet dolazi na ovo područje. Dan kasnije glazbeni gost je Urban & 4, a prvi trodnevni ciklus završavaju domaći Magnusi uz organizirano gledanje utakmice s Eura Hrvatska - Italija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugi ciklus u petak 28. lipnja otvara TBF, dan poslije nastupit će Petar Grašo i TS Skitnice, a završni dan rezerviran je za Karlovački tamburaški orkestar i program "Tambure pod zvijezdama".

Dakako, bit će tu i puno drugih sadržaja - Grin Trail (22.6.) i Grin Run (28.6.) utrke, mini moto GP za klince, nastupi dugoreških izvođača i popularni Kotlovina show (23.6.). 


Nažalost, i ove godine nije bilo usklađenosti s tradicionalnim karlovačkim programom zbog čega gubi samo publika. Tako je Urbanov koncert na dan Ivanjskog krijesa, dok su TBF i Grašo na rasporedu u dane izuzetno popularnog i posjećenog Open Air Tribute festivala u Šancu.

Izdvojeno


Reci što misliš!