ŽUPANIJA / DUGA RESA

ODLUKA GRADSKOG VIJEĆA

Vrijedno zemljište u Dugoj Resi, tzv. Marcela prodana za 75 tisuća eura! Boljar pretpostavlja da će novi vlasnik graditi manji trgovački centar

Vrijedno zemljište u Dugoj Resi, tzv. Marcela prodana za 75 tisuća eura! Boljar pretpostavlja da će novi vlasnik graditi manji trgovački centar

Na koncu je ponuđeno 75 tisuća eura što je u gradskoj upravi i prihvaćeno, a danas je tu odluku prihvatilo i dugoreško Gradsko vijeće.

Vrijedno zemljište u Dugoj Resi, takozvana "Marcela" dobilo je svog vlasnika, a kako je KAportal već prije pisao, kupac je poduzeće CapriCo Development sa sjedištem u Zagrebu, koje je prošle godine u rujnu osnovao Dario Bošnjak, poznati zagrebački investitor u nekretninski biznis.

Početna cijena parcele Marcele bila je procijenjena na 29.000 eura, a ostalo zemljište na 36.400 eura, odnosno sveukupno se može kupiti za 65.400 eura. Na koncu je ponuđeno 75 tisuća eura što je u gradskoj upravi i prihvaćeno, a danas je tu odluku prihvatilo i dugoreško Gradsko vijeće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

CapriCo Development je registriran za gradnju stambenih i nestambenih zgrada, a prostorni plan Grada Duge Rese upravo to mu predviđa na placevima koje je kupio i koje možda namjerava kupiti. Dario Bošnjak se povezuje se kao osnivač, direktor ili član društva s 44 poslovna subjekta koji manje više, svi imaju veze s nekretninskim biznisom. Prije nekoliko dana nacionalni mediji su objavili zanimljivu informaciju da je upravo Bošnjak okupio dobro poznata imena te s njima u više projekata ušao u posjede nekretnina u kojima se nalaze Super Konzumi.

Gradonačelnik Tomislav Boljar je pojasnio da bi na ovom mjestu trebala biti izgrađena poslovna zgrada s pripadajućim parkiralištem, a hoće li doći trgovački centar manjih gabarita treba tek vidjeti. Rok izgradnje je dvije godine od sklapanja ugovora, a ako investitor ne prione poslu morat će platiti ugovornu kaznu od 50 tisuća eura. 

Izdvojeno


Reci što misliš!