ŽUPANIJA / DUGA RESA

STOLNI TENIS

Leeloo Vukelja iz dugoreškog Aquaestila prvakinja države pojedinačno te u paru s Elenom Vukovac, a u "miksu" treća

Leeloo Vukelja iz dugoreškog Aquaestila prvakinja države pojedinačno te u paru s Elenom Vukovac, a u

Mlada dugoreška stolnotenisačica Leeloo Vukelja mlađejuniorska je prvakinja države. Na prvenstvu Hrvatske za mlađe juniorke ona je u konkurenciji 23 igračice nakon prolaska skupine uz pobjedu i poraz, u osmini finala svladala Orbanić iz Pule, u četvrtfinalu u dugoreškom dvoboju bila bolja od Elene Vukovac, zatim u polufinalu i od Putigne iz Pule, da bi u finalu protiv Nikoline Miličević iz zagrebačke Mladosti od koje je poražena u skupini, slavila s glatkih 4:0 (11:6, 11:5, 11:8, 11:5) i osvojila titulu prvakinje Hrvatske.

Vukelja i Vukovac, pak, nadmoćne su bile u igri parova, gdje su tako potvrdile svoj naslov iz kadetske konkurencije. Nakon tri pobjede u eliminacijskim kolima, u finalu su sa 3:1 (11:3, 8:11, 12:10, 11:8) svladale Maru Markovanović iz Dugog Sela i Nevu Gojković iz zagrebačke Mladosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Leeloo Vukelja i Zvonimir Kramarić osvojili su broncu u mješovitim parovima. U osmini finala bili su bolji od para Poljak/Orbanić (Zagreb/Pula), a u četvrtfinalu od para Marjanović/Benko (Zagreb) da bi ih u polufinalu zaustavio par Mrkić/Putigna (Pula) čime im je pripalo brončano odličje.

Izdvojeno


Reci što misliš!