ŽUPANIJA / DUGA RESA

ZA SVE UZRASTE

Otkrijte tajne svemira! U Dugoj Resi u ponedjeljak i utorak gostuje najveći Mobilni planetarij u Hrvatskoj

Otkrijte tajne svemira! U Dugoj Resi u ponedjeljak i utorak gostuje najveći Mobilni planetarij u Hrvatskoj

Povodom obilježavanja Dana Grada Duge Rese, INOVADR u suradnji sa Dječjim vrtićem Duga Resa, OŠ Vladimir Nazor, OŠ I. G. Kovačić i EduPro Centrom za savjetovanje i edukaciju poziva sve zainteresirane da razgledaju Mobilni planetarij koji će biti smješten u Športskom domu Bana Josipa Jelačića 17. i 18. lipnja.

Otkrijte tajne noćnog neba, planeta, zvijezda i galaksija u najvećem mobilnom planetariju u Hrvatskoj koji će vas odvesti na nezaboravno putovanje kroz zvjezdano nebo i upoznati vas sa snažnim grčkim herojima i najljepšim mitovima koji se skrivaju iza zvijezda na našem nebu. Istražit ćete planete, zvijezde i galaksije te otputovati do kraja vidljivog svemira. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program nudi različita zanimljiva predavanja na temu astronomije, prezentacije su prilagođene dobi slušatelja, a za svaku dob priređeno je posebno interaktivno multimedijalno predavanje vođeno stručnom suradnicom.

Teme su odabrane tako da djeca kroz predavanja ponavljaju gradivo koje su učili u školi na satovima prirode i društva, geografije i fizike te uče i nešto novo o astronomiji, astrofizici i kozmologiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!