ŽUPANIJA / DUGA RESA

akcija

Dugoreška obitelj kojoj je vatra progutala dom moli dobre ljude za pomoć: "Sve je planulo u sedam minuta"

Dugoreška obitelj kojoj je vatra progutala dom moli dobre ljude za pomoć:

Primaju pomoć potrebnu da prebrode nezavidnu situaciju na ime Biserka Pavlić i na IBAN HR5023400093203784975 (PBZ) s opisom "donacija za kuću stradalu u požaru"

Prikuplja se novac za obitelj čija je kuća u Donjem Mrzlom Polju u nedjelju navečer izgorjela u požaru, a riječ je o Ana-Mariji Pavlić s djetetom te njezinom momku kod čijih su se roditelja u Karlovcu trenutačno smjestili, kako nam je objasnila u ponedjeljak.

Rekla je da se ne zna uzrok požara i da će u utorak biti izvršen očevid, no da je kuća površine 55 četvornih metara u potpunosti izgorjela u vrlo kratkom roku, a nije bila osigurana. A. Pavlić sluti da bi uzrok požara mogao biti povezan s električnim stupom te je rekla da niti jedna sklopka u kući nije izbačena.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Otišli smo iz kuće i ubrzo nam je susjed dojavio što se događa. U sedam minuta je kuća planula. Vidi se da nije riječ o podmetnutom požaru – navela je Kaportalu.

"Sve moramo raditi nanovo", dodala je.


- Ne znam koliko je do sada skupljeno novca. To ide preko mame – rekla je.

Uplate se zaprimaju na ime Biserka Pavlić i na IBAN HR5023400093203784975 (PBZ) s opisom "donacija za kuću stradalu u požaru".

Izdvojeno


Reci što misliš!