ŽUPANIJA / OGULIN

Prijavite se! Akademija poduzetništva: Dvodnevni business trening s Gordanom Kadoić u Hotelu Frankopan u Ogulinu

Prijavite se! Akademija poduzetništva: Dvodnevni business trening s
Gordanom Kadoić u Hotelu Frankopan u Ogulinu

17. i 18. siječnja s početkom u 16 sati za samo 20 sudionika Gordana Kadoić, prezentirat će kako smanjiti troškove, optimalizirati poslovanje i otvarati nove kanale kupaca. Posebni fokus bit će usmjeren na razvoj individualnih vještina poduzetnika, zbog toga broj sudionika je ograničen.

Nakon edukacija u subotu 19.01. sudionici mogu doći na poslovni doručak s mentoricom, tijekom kojeg moći će dobiti individualne savjete i upute.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tjedan dana nakon prvog treninga , točno 24. i 25.01 u Ogulin dolazi Kristijan Sedak, PR stručnjak, koji će provest dvodnevni prodajni trening tijekom kojeg prikazati će općenite mehanizme za uspješnu poslovnu komunikaciju, te naučiti će polaznike kako držati zanimljive i upamtljive prezentacija za potencijalne klijente. Sudjelovanje je besplatno za sudionike projekta Akademija poduzetništva Ogulin.

Prijaviti se možete slanjem prijave na [email protected] ili pozivom na br: +385 95 5736209

Projekt će se provesti s ciljem jačanja konkurentnosti i unapređenja poslovanja malih i srednjih poduzeća. Provedba edukacija financirana je iz EU fondova. Više o projektu i aktivnostima na našoj Facebook stranici ili na web stranici....

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.