ŽUPANIJA / OGULIN

Ogulinski SDP-ovci obrušili se na HDZ-ovu Anđelku Salopek: Gazi hrvatske zakone, širi dezinformacije, laži i malodušje

Ogulinski SDP-ovci obrušili se na HDZ-ovu Anđelku Salopek: Gazi
hrvatske zakone, širi dezinformacije, laži i malodušje

- Kad se ne bavi dijeljenjem milostinje građanima Hrvatske od kojih je HDZ napravio siromahe, onda Anđelka Salopek gazi hrvatske zakone, širi dezinformacije, laži i malodušje, obrušio se jučer ogulinski SDP na Anđelku Salopek, dugogodišnju istaknutu članicu HDZ-a, ravnateljicu Osnovne škole Ivana Brlić Mažuranić, predsjednicu KUD-a „Klek“ Ogulin, predsjednicu MO Sveti Jakov i predsjednicu HDZ-ove zajednice žena „Katarina Zrinski“ u Ogulinu.

Ovo su, naime, izrekli Dalibor Domitrović, njegovi zamjenici Daniel Vukelja i Bojan Prebežić, te članica Gradskog odbora Ivana Salopek Šumonja na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji, a koju je pratio OGportal.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SDP-ovci tvrde da je Anđelka Salopek za prošle izbore za vijeće MO Sveti Petar – Puškarići grubo kršila izborni zakon na način da nije poštivala izbornu šutnju već je putem društvenih mreža širila HDZ-ovu političku propagandu. Nakon što je na svom Facebook profilu podijelila objavu Demokratskog saveza Srba Ogulina - "Tko vodi Ogulin - Pinokio", u kojem je SDP dobio kritiku, uslijedila je reakcija prozvanih i to prilično burna.

- Sada ponovno širi DSS-ovu i HDZ-ovu političku propagandu, pokušavajući ocrniti gradonačelnika Ogulina, a isto tako i državne institucije koje prikazuje nesposobnima. Širenjem laži među građanima izaziva nepovjerenje u državu, državne institucije i demokratski sustav, tvrde SDP-ovci.

Predsjednik ogulinskog SDP-a i aktualni gradonačelnik Dalibor Domitrović je naglasio "kako su maske pale i kako se sad jasno vidi da HDZ podržava DSS, a nakon objava niza neistina i laži morali su, kazao je, konačno reagirati".

- Izgleda da se politika i u posljednjih godinu dana vodila u mračnim  sobama punim dima, zaključio je gradonačelnik. Dodaje da Anđelka Salopek uistinu radi u dobroj vjeri i da ima istine u objavama koje distribuira sve nezakonite radnje o kojima ima saznanja prijavila bi DORH-u, policiji i USKOK-u što joj je uostalom i zakonska obveza.

- Međutim već je konstatirana lakoća kojom Anđelka Salopek krši zakone Republike Hrvatske, istaknuli su sinoć na pressici ogulinski SDP-ovci.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!