ŽUPANIJA / OGULIN

Kako se u ogulinskom gradskom poduzeću uhljebljivalo bez znanja gradonačelnika: "Meni stavi 630 bodova i Nikolu i prodano!"

Kako se u ogulinskom gradskom poduzeću uhljebljivalo bez znanja
gradonačelnika:

- Nakon izrade nove sistematizacije, dok sam dana 02.11.2018. godine, nakon Dana svih svetih, bio na jednodnevnom godišnjem odmoru, bez mog znanja zaposlena su tri nova djelatnika. Time se broj zaposlenih u SKG-u popeo na 55, iako sam to izričito zabranio i dao naputak da niti u jednoj gradskoj tvrtki broj zaposlenih ne smije preći 50. Uz to među novozaposlenima su kuma predsjednika nadzornog odbora Siniše Ljubojevića i kandidat s Nezavisne liste Željka Stipetića, nastavlja dalje Domitrović.

Kaže da treba napomenuti da su u vrijeme prokurista Milorada Šegana troškovi plaća zajedno s isplaćenim prekovremenim satima porasli za 500 tisuća kuna na godišnjoj razini.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- S druge strane stanje obveza prema dobavljačima krajem 2017. godine bilo je 863.214 kuna, dok je krajem 2018. godine bilo 1.081.789 kuna, iz čega je vidljivo da je zaduženje poduzeća u samo godinu dana, u vrijeme dok je njime upravljao DSS, povećano za oko 150.000 kuna, što je upravo suprotno ciljevima koje im je dala Skupština društva, odnosno ja kao gradonačelnik koji vršim tu funkciju. Iz svega navedenog, iako to još nije sve, je jasno tko je kome radio iza leđa i zbog čega je došlo do raskola u koaliciji. Kao što je na početku rečeno, u idućem razdoblju će biti demantirane i druge laži i obmane plasirane od strane DSS-a i nezavisne liste Željka Stipetića. Dolaskom gospođe Tomić na mjesto prokuristice izrađena je nova sistematizacija, koju trenutno razmatra sindikat, a kojom će biti sistematizirano najviše 50 izvršitelja. Istovremeno se rade racionalizacije poslovanja i smanjivanje troškova, a o tome će biti riječi u narednim objavama, stoji u priopćenju ogulinskog gradonačelnika i predsjednika SDP-a, rekao je Domitrović.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!