ŽUPANIJA / OGULIN

Na SDP-ove prozivke o zapošljavanjima u Ogulinu reagirao i DSS: Nije se licitiralo sa zapošljavanjima, s dugovima se manipulira, a gradonačelnika smo prijavili policiji

Na SDP-ove prozivke o zapošljavanjima u Ogulinu reagirao i DSS:
Nije se licitiralo sa zapošljavanjima, s dugovima se manipulira, a
gradonačelnika smo prijavili policiji

Nije se licitiralo sa zapošljavanjem, s dugovima u Stambeno komunalnog gospodarstva Ogulin se manipulira, a prijetnje i ucjene gradonačelnika Dalibora Domitovića sam prijavio policiji.

Poručio je to Milorad Šegan, kandidat DSS-a za dogradonačelnika Ogulina na prošlim lokalnim izborima i donedavni prokurist u ovom gradskom poduzeću.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Reagirao je tako na priopćenje SDP-a i gradonačelnika Dalibora Domitrovića, koji je za sistematizaciju u SKG-u s povećanim brojem radnih mjesta prozvao Šegana, te dostavio njegove e-mailove sa sindikalistom, HDZ-ovcem, u kojima se spominju i zapošljavanja i bodovi za plaću.

- Objavljeni mail ne sadrži nikakve sporne detalje, već se radi od redovnoj proceduri kod donošenja nove sistematizacije. Sistematizaciju mora dobiti na uvid sindikalni povjerenik kojem sam ja samo poslao mail sa prijedlogom sistematizacije. Na njegovu povratnu komunikaciju nisam se obazirao, što je i vidljivo.

Sistematizacijom se planiraju sva moguća radna mjesta, te se ne obavezuje njihovo popunjavanje. Svako poduzeće ima sistematizirano više radnih mjesta nego li ih je potrebno iz razloga mogućeg naglog povećanja ovima posla kao što se može dogoditi poduzeću poput SKG-a Ogulin.

Osobito gruba neistina je da se licitiralo sa zapošljavanjem pojedinog djelatnika koji je zaposlen na određeno vrijeme za zamjenu djelatnice koja je na porodiljnom dopustu jer je isti djelatnik zaposlen početkom 2018 prije mog dolaska na mjesto prokurista.

Također se manipulira i sa dugovima prema dobavljačima, budući da je u 10,11 i 12 mjesecu pojačana potreba za lož uljem za centralno grijanje za stambene zgrade u kojima SKG ima kotlovnice pa su stoga i fakture na kraju godine mnogo veće.

Ne mogu reći da me ovako nešto iznenađuje od gradonačelnika Domitrovića budući da mi je u privatnom razgovoru najprije spominjao i spočitavao neke naše rodbinske veze, a nakon toga prijetio i ucjenjivao objavom ovakvih mailova, pa čak i nekih mojih privatnih mailova, a o čemu sam obavijestio i policiju, naveo je Šegan u reagiranju.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!