ŽUPANIJA / OGULIN

Ni na 14. javnoj dražbi nije bilo zainteresiranih za Bjelolasicu - cijena bi uskoro mogla pasti na "samo" 11,5 milijuna kuna

Ni na 14. javnoj dražbi nije bilo zainteresiranih za Bjelolasicu -
cijena bi uskoro mogla pasti na

.

Potvrdio je to i stečajni upravitelj Tomislav Đuričin koji je najavio da će stečajnom sudu dostaviti prijedlog za spuštanje cijene za daljnjih 10 posto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ključno je što će o prijedlogu odlučiti sud. U slučaju da ga prihvati, to bi značilo početnu cijenu na novoj dražbi u iznosu od oko 11,5 milijuna kuna, navodi Đuričin.. Usporedbe radi, za nekad poznato domaće skijalište procijenjena vrijednost imovine o kojoj riječ iznosila je čak 48 milijuna kuna.

Za daljnji pak razvoj zanimljivo ostaje pitanje do koje granice su razlučni vjerovnici spremni snižavati cijenu. Podsjetimo, prodaju se tri cjeline, od kojih je najvrednija Jasenak 1 u kojoj su skijalište, restoran, sportski tereni, zemljište, sustav kanalizacije te tri paviljona.

Smještajni kapaciteti obuhvaćaju sedam i pol tisuća četvornih metara, no jedan dio je u privatnom vlasništvu, pa bi se  izgleda vlasnici trebali organizirati glede upravljanja svojom imovinom.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!