ŽUPANIJA / OGULIN

Prva punionica za električna vozila proizvedena u Hrvatskoj otvorena u Ogulinu - besplatno se mogu puniti automobili, bicikli, romobili i skuteri

Prva punionica za električna vozila proizvedena u Hrvatskoj
otvorena u Ogulinu - besplatno se mogu puniti automobili, bicikli,
romobili i skuteri

Vozači električnih automobila, bicikala, romobila, skutera... svoja vozila od sada mogu besplatno napuniti u Ogulinu, i to na prvoj punioci za električna vozila proizvedenoj u Hrvatskoj.

Ova punionica je proizvod tri hrvatska partnera i suradnika iz Slovenije: Electrom agencije, Zadruge za etično financiranje, ITAS Prvomajske i Implera/ELEVAT, može ju koristiti svatko 24 sata dnevno 7 dana u tjednu, ima dva priključka za električne automobile i četiri za bicikle, skutere i romobile. U samom je centru grada, na parkiralištu iza kafića Stari grad.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njeno je postavljanje stajalo 104.249 kuna, od čega je trošak same punionice 43.362 kune, dok se ostatak odnosi na građevinske radove, električni priključak i projektnu dokumentaciju. Postavljanje punionice je prijavljeno za sufinanciranje Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i u tijeku je evaluacija projekta pa bi dio iznosa Gradu mogao biti refundiran.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!