ŽUPANIJA / OGULIN

Ogulin nizom događanja danas proslavio svoj Dan grada i odao počast generalu Petru Stipetiću koji je u centru dobio svoj trg

Ogulin nizom događanja danas proslavio svoj Dan grada i odao počast
generalu Petru Stipetiću koji je u centru dobio svoj trg

Po pisanju lokalnog OGportala, građani Ogulina su vrlo zadovoljni proslavom Dana grada. Naime, gradski park danas je bio pun građana i gostiju, izlagača na štandovima i kupaca. U parku kod Cesarovca nastupili su članovi Puhačkog orkestra DVD-a Ogulin i njihovi gosti iz Ravne gore, te oduševili publiku koja se odazvala u velikom broju! Nakon nastupa probali su sarmu, koja je besplatno dijeljena svima koji su je htjeli kušati.

U Frankopanskom kaštelu počelo je pripremanje lovačkih kotlića i fiš paprikaša, a pobjednici će se znati iza 19 sati. Kuhare je obišla peteročlana komisija, koja će odlučiti tko je bio najbolji. Članovi grupe Partyano spremaju se za nastup, a zvijezde večeri su Psihomodopop.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Koncertu je prethodilo i poglašenje najboljih domaćica u pripravljanju ogulinske masnice, podjela paprikaša i gulaša, koncert KUD-a Klek u parku,  te zabava u Frankopanskom kaštelu uz mladi ogulinski bend Sound Source.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!