ŽUPANIJA / OGULIN

HDZ-ovce iz grada podno Kleka uznemirile izjave Zorana Milanovića: Poručili su mu da drugi puta zaobiđe Ogulin

HDZ-ovce iz grada podno Kleka uznemirile izjave Zorana Milanovića:
Poručili su mu da drugi puta zaobiđe Ogulin

Ogulinske HDZ-ovce su uznemirile izjave Zorana Milanovića s predizbornog skupa održanog u Ogulinu, pa su odlučili reagirati priopćenjem, koje prenosimo u cijelosti. Potpisuje ga Predsjednik GO HDZ-a grada Ogulina Tomislav Lipošćak.

Nakon jučerašnjih izjava SDP-ovog predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića u Ogulinu, a koje je prenesao dio medija, jednostavno moramo reagirati i najoštrije osuditi ovakvu retoriku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zoran Milanović jučer je izjavio: “Došao sam u grad gdje se kukavički i anonimno postavljaju plakati, u grad u kojem gradonačelnik dobiva anonimne prijetnje, a mene se naziva Milanče, te na plakat stavlja srp i čekić. Sjajno! To je normalna Hrvatska? Znamo tko stoji iza toga, HDZ!”

Još jednom ću ponoviti, najoštrije osuđujem prijetnje Daliboru Domitroviću, ali i pokušaj politizacije ovog događaja te pokušaje prikupljanja političkih bodova. Osobito pokušavajući u ovu priču uplesti HDZ! U ovu kaljužu političke prljavštine SDP-a nećemo se uvući!

Ukoliko je gospodin Milanović, u nedostatku argumenata i programa, u Ogulin došao raditi podjele i napadati, poručujem mu jedno – idući ga put zaobiđite u širokom luku!

Od osobe koja želi postati predsjednikom svih građana Republike Hrvatske, bez obzira na stranačku ili bilo koju drugu pripadnost, ovakve izjave nismo očekivali.

Barem ne u tijeku izborne kampanje kad smo očekivali da će „primiriti“ svoj karakter i sklonost podjelama!

S druge strane, Milanović se nije imao potrebu ograditi od izjava, komentara i objava gradskih vijećnika SDP-a koji javno pišu o ubijanju i HDZ-u!

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!