ŽUPANIJA / OGULIN

Ogulin kandidirao obnovu sportske dvorane za EU novac - Priželjkuje 5,2 milijuna kuna, 2,2 osigurat će sam

Ogulin kandidirao obnovu sportske dvorane za EU novac - Priželjkuje
5,2 milijuna kuna, 2,2 osigurat će sam

Grad Ogulin prijavio je projekt energetske obnove sportske dvorane na natječaj za sufinanciranje iz EU fondova. Priželjkuje 5,2 milijuna kuna, dok će preostala 2,2 - ukupna vrijednost projekta je procijenjena na 7,4 milijuna kuna - osigurati u proračunu.

- Pojekt uključuje sanaciju fasade i ovojnice zgrade, ugradnju toplinske zaštite krova, djelomičnu zamjenu vanjske stolarije zgrade, te ugradnju novog sustava centralnog grijanja, hlađenja, provjetravanja i opskrbe tople vode za svlačionice. Projekt uključuje i izvedbu priključka plina od plinske kotlovnice do plinovoda u Bolničkoj jer će se kao energent za grijanje koristiti plin. Uz to je predviđena i zamjena postojeće neučinkovite rasvjete energetski učinkovitom LED rasvjetom i postavljanje novog sustava sigurnosne rasvjete objekta. Planiranim zahvatom će se godišnji troškovi za energiju smanjiti za 64,06 posto, kažu u Gradu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodaju kako će realizacija ovog projekta smanjiti troškove grijanja, ali i biti dobra poslovna prilika za domaće tvrtke koji će u dvorani izvoditi radove.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!