ŽUPANIJA / OGULIN

"Ogulinski model" sedmerostruko ubrzao rješavanje imovinsko-pravnih odnosa - Cijeli sustav obrane od poplava gotov do 2023.

foto ilustracija

"Ogulinski model", jedinstven u Hrvatskoj, sedmerostruko je ubrzao rješavanje imovinsko-pravnih odnosa na projektu obrane od poplava, koji će u cjelosti biti završen do 2023. godine.

Rečeno je to na današnjoj pressici u Ogulinu, na kojoj su predstavljeni rezultati u rješavanju imovinsko-pravnih odnosa po ovom modelu, započetom prije točno godinu dana, 15. studenog 2017., a u kojem pravni timovi Županije i njenih tvrtki i ustanova surađuju s Gradom i državnim institucijama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Od ukupno 790 čestica, u obuhvatu Sporazuma je njih 339. Od početka rada, odnosno 15. studenog 2017. godine, kada je Sporazum potpisan, riješeno je 176 čestica, a prije toga je godišnje rješavano 25 čestica, iz čega se jasno vidi veliko ubrzanje i učinkovitost u radu, kažu u Županiji.

Generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković podsjetio je da projekt obrane od poplava Ogulina stoji 185 milijuna kuna, od čega su 85 posto sredstva iz EU fondova. Za očekivati je da će cijeli projekt završiti do 2023. godine.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!