ŽUPANIJA / OGULIN

Obnavlja se Dom zdravlja u Ogulinu - stižu novi energetski učinkoviti prozori, a uskoro i dijagnostička oprema

Obnavlja se Dom zdravlja u Ogulinu - stižu novi energetski
učinkoviti prozori, a uskoro i dijagnostička oprema

Dom zdravlja u Ogulinu uskoro će imati kompletno nove energetski učinkovite prozore izrađene u arišu. Procijenjena vrijednost investicije je 520 tisuća kuna od čega je 200 tisuća namaklnulo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, a ostatak iz decentraliziranih sredstava Karlovačke županije.

Jučer su radove na Domu zdravlja, ali uređenja prostora sanitetskog prijevoza obišli predstavnici Karlovačke županije, zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar i pročelnik Upravnog  odjela za zdravstvo Karlovačke županije Predrag Korać.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako radovi napreduju, upoznala ih je ravnateljica Doma zdravlja Ogulin Zlata Kurelac. Ovaj je projekt, naime, uvršten u županijski program projekata "407 za 047 županiju". U tijeku je i provođenje projekta Kažu zdravlje kojim će se za ustanovu nabaviti dijagnostička oprema, od koje je najznačajniji ortopan za snimanje čeljusti za potrebe stomatologije i UZV aparati čime će se smanjiti odlazak pacijenata, prije svega male djece na dijagnostičke postupke u bolničke ustanove izvan Ogulina.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!