ŽUPANIJA / OGULIN

Dok hotelsko naselje na Bjelolasici propada, lokalni iznajmljivači se udružili pa sami uredili i otvorili novi hotel - Hotel Integral

Dok hotelsko naselje na Bjelolasici propada, lokalni iznajmljivači
se udružili pa sami uredili i otvorili novi hotel - Hotel Integral
Bjelolasica - biser koji propada

Dok se za ostatke nekadašnjeg Hrvatskog olimpijskog centra Bjelolasica beuspješno traže investitori i sve već godinama propada, lokalno stanovništvo koje se bavi turizmom se ne predaje pa su, kad već država neće, sami svoja sredstva uložili u nove smještajne kapacitete.

OGportal piše da je jučer na Bjelolasici otvoren novi hotel, Hotel Integral. Članovi Udruge iznajmljivača Bjelolasica i Laura Nazor, Dalmatinka koja je svoju veliku ljubav pronašla na Bjelolasici i vodi udrugu, udružili su sredstva te kuću pretvorili u hotel, uloživši u obnovu oko dva milijuna kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prekrasno uređen interijer s mnoštvom zanimljivih, ali nenametljivih detalja, stvara atmosferu ugodnog okruženja u kojem se možete danima opuštati i uživati. U vanjskom dijelu prekrasna je terasa koja će za toplijih dana mnogima biti omiljeno okupljalište, a ukoliko se uskoro tu nađe i bazen, adrenalinski park i štošta još što domaćini planiraju, bit će to pravi raj na zemlji, piše OGportal.

Vrpcu je prerezao i simbolično otvorio hotel gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović, kojem su i ovog puta domaćini zahvalili na potpori koju im pruža od samog početka.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!