ŽUPANIJA / OGULIN

Ivanina kuća bajke u Ogulinu obilježit će Međunarodni Dan žena - u nedjelju bogat program

Ivanina kuća bajke u Ogulinu obilježit će Međunarodni Dan žena - u
nedjelju bogat program

- Ivanina kuća bajke u Ogulinu se uključila u organizaciju obilježavanja Međunarodnog dana žena u okviru pripreme certificiranja Europske rute književnica koju vodi Forum slavenskih kultura iz Ljubljane. U organizaciju su uključeni partneri iz Slovenije, Srbije, Poljske i Rusije vođenim turama, programom za djecu u vidu kreativnih radionica, sajmovima knjiga, raspravama i predavanjima o djelima i književnicama, javlja nam Ankica Puškarić.

Program Ivanine kuće bajke će se održati u nedjelju, 8. ožujka 2020. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 10:00 sati – vođena tura i pripovijedanje na dijelu rute bajke u središtu Ogulina. Vlasnica obrta za turističko vođenje i pripovijedanje gđa. Sabina Gvozdić će posjetitelje povesti na mjesta inspiracije Ivane Brlić – Mažuranić u središtu grada Ogulina, početak je ispred Ivanine kuće bajke. Posebna nagrada je pripovijedanje bajke, u čast naše najslavnije Ogulinke i domaćice Ivanine kuće bajke – Ivane Brlić –Mažuranić.

U 11:00 sati – Ivanina vremenska lenta - edukativna radionica. Radionica obuhvaća grupno istraživanje i pronalaženje događaja vezanih uz ponuđene godine koje su važne u životu Ivane Brlić-Mažuranić. Popunjava se lenta vremena, a odgovori se pronalaze istražujući tajanstvene odaje začaranog dvorca Ivanine kuće bajke.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!