ŽUPANIJA / OGULIN

Novi podaci: U Karlovačkoj županiji 6 zaraženih, čekaju se rezultati 11 uzoraka - u samoizolaciji je i ravnatelj karlovačke bolnice

Novi podaci: U Karlovačkoj županiji 6 zaraženih, čekaju se
rezultati 11 uzoraka - u samoizolaciji je i ravnatelj karlovačke
bolnice

U Karlovačkoj županiji u ovom času ima šest osoba oboljelih koronavirusom, dok se 600 osoba nalazi u samoizolaciji, rekao je načelnik Stožera CZ Karlovačke županije Josip Ribar, ovog puta u Ogulinu, ispred tamošnje bolnice.

Kako je dodao, u Karlovačkoj županiji se nalazi trenutno 600 osoba u samoizolaciji, a po informacijama iz iz PU karlovačke nemamo kršenja samoizolacije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U samoizolaciji je i ravnatelj Opće bolnice Karlovac Ervin Jančić koji je bio u kontaktu s osobom koja je bila u kontaktu sa zaraženim liječnikom pa se sam i stavio u samoizolaciju. U samoizolaciji je i još jedan liječnik OB Karlovac.

Peti i šesti oboljeli imaju kontakte s četverozaraženom osobom. Oboljeli su u dobrom stanju, odnosno nije ima potrebna nikakva posebna medicinska pomoć. Svi su u Karlovcu osim jednog liječnika koji je u KBC-u Fran Mihaljević.

Oboljeli su, rekao je Ribar, članovi obitelji no to će još naknadno javiti jer nije stoposto provjereno. Na analizi se nalazi 11 uzorka i čekaju se rezultati.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!